Lærerig workshop med LEGO-robotter

Image
Fordelt på fire hold byggede og programmerede deltagerne i Galten Biblioteks robot-workshop LEGO Mindstorms-computere. Deltagerne var meget entusiastiske og begejstrede.

I tirsdags havde Galten Bibliotek inviteret Hans Klysner til at afholde en fire timers workshop med LEGO Mindstorms-robotter.

»Der var stor begejstring blandt de fremmødte fædre, mødre, drenge og piger,« fortæller bibliotekar Heidi Primdahl Jakobsen.

De ni deltagere fra 8- til 40-årsalderen blev fordelt på fire hold. Her skulle de holdvis bygge og programmere robotter og fik opgaver af Hans Klysner, så deltagerne kunne gøre deres robot klar til kamp.

Til sidst skulle de forskellige holds robotter dyste mod hinanden. Her gjaldt konkurrencen om at skubbe modpartens robot af banen.

»Jeg ved ikke hvem der vandt, men robotterne ved navn Zack og Brutalis gav den i hvert fald gas,« fortæller Heidi Primdahl Jakobsen, børnebibliotekar på Galten Bibliotek.

»Alle jublede og var meget glade, og nej, de ville ikke hjem. Flere af dem talte om at købe LEGO Mindstorms til dem selv, så de kunne lege videre hjemme.«

Workshoppens leder Hans Klysner er uddannet multimediedesigner og har en kandidatgrad i informationsvidenskab. Derudover har han arbejdet med undervisningsudvikling på Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier på Aarhus Universitet samt med produktudvikling hos LEGO, hvor han var engageret i projekterne LEGO Technic og LEGO Mindstorms Star Wars Droid Developer Kit.

Læs Galten Folkeblad 23. februar 2022

Del på
Restaurant Gammel Høver

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-