Karsten Holm synger på TV2 Charlie

Image
Karsten Holm synger på TV2 Charlie
Lokalområdets crooner fortolker 'To lys på et bord' lørdag aften på TV2 Charlie.
Den alsidige sanger fra Stjær, Karsten Holm, kan lørdag den 15. februar opleves i underholdningsshowet 'Ekstranummer' på TV2 Charlie.
Med Jens Blauenfeldt som vært og Ole Kibsgaards orkester synger fire sangglade danskere her medrivende danske hits, der inspirerer til at synge med. Der er ingen flotte præmier og noget særskilt konkurrenceelemen. Blot får den sanger, de cirka 150 publikummer i studiet bedst kan lide, lov at synge et ekstranummer. 
»Jeg læste om det på internettet og synes, at det lød så tilpas uskyldigt og sjovt, at jeg tilmeldte mig,« siger Karsten Holm om baggrunden for sin medvirken.
Inden udvælgelsen skulle Karsten indsende en prøve på en sang. Med den som afsæt blev han indkaldt til audition på spillestedet Fatter Eskil i Århus og her sang han Gustav Wincklers fordanskning af 'On a slow boat to China« - 'I en robåd til Kina'.
»Jeg tænkte, at jeg ville synge noget som ville være anderledes end alle andre, også fordi den ligger så dybt,« forklarer Karsten Holm.
Missionen lykkedes idet han slap gennem nåleøjet og således på lørdag giver den som den store crooner i Otto Brandenburgs danske evergreen, 'To lys på et bord'.
Om det faldt så meget i publikums smag, at det gav adgang til at optræde med et ekstranummer må Karsten Holm i sagens natur ikke oplyse om på forhånd.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 11. februar 2014 via e-paper-linket i venstre side
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-