Datacity har fået ny ejer

Image
Datacitys nye indehaver Mads Nørgaard Laursen omgivet af IT-tekniker Rasmus Buron (t.v.) og tekniker/webmaster Toke Dalgaard.

Datacity i Skovby er blevet opkøbt af virksomheden VIFIXR ApS, som ejes af Mads Nørgaard Laursen.

Han indtræder som ny indehaver, efter at have arbejdet i Datacity som tekniker, igennem mange år under tidligere ejer Anders Thomsen.

Mads Nørgaard Laursen ønsker at virkeliggøre sine visioner om en it-butik, hvor kundeservice er og skal være i højeste fokus.

»Nye tiltag og faktisk helt nye måder at drive en it-butik, er noget af det jeg har i sinde. Jeg vil gerne have at folk kan komme ind i vores butik, uden at have den dér knude i maven grundet frygt om at tingene kommer til at koste kassen og i stedet turde at bruge os, når der er et it-problem,« siger Mads.

»Vi sender gerne råd og fif ud til vores kunder, velvidende om at vi så ikke tjener noget på den opgave. For os handler det mere om, at kunderne ved hvem vi er, hvor vi er og hvad vi kan når det virkelig gælder.«

Stærkt team

Data-City IvS er blevet til Datacity ApS og medarbejderne Rasmus og Toke følger også med Mads, hvor de sammen danner et stærkt team. Mads vil på sigt have en mand til at sidde udelukkende med Datacitys mobil- og tablet-opgaver, samt en ungarbejder til opgaver på lageret og virksomhedens pakkeshop.

Derudover vil han ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 22. juli 2020

Del på
SB

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block