Arkitekturpris til Storring-par

Image
Arkitekturpris til Storring-par
Ved en sammenkomst i fredags modtog Storring-parret Sophus Bøgeskov Christensen og Jytte Elisabeth Nielsen Skanderborg Kommunes Arkitekturpris 2011 som påskønnelse for den modernisering parret har foranstaltet på deres landejendom på Søballevej 5 i Storring.
Ejendommen har gennemgået en regulær forvandling siden parret erhvervede den i september sidste år. Faktisk er ikke meget mere end ydermurene bevaret fra det gamle husmandssted.
Første uddeling
Det er første gang der uddeles en arkitekturpris til enfamiliehuse. Denne pris er tilføjet for at anspore boligejere til at gøre noget særligt ud af boligarkitekturen.
Foruden boligen i Storring var der kommunal arkitekturhæder til virksomheden Danva på Godthåbsvej i Skanderborg, for et byggeri med facader i metal og med miljø- og klimavenlige kvaliteter. Ligeledes blev den runde kiosk, Møllehjulet på Ejer Bavnehøj hædret for arkitektonisk nytænkning, og endelig blev pavillonen Riddersalen ved Vestermølle i Skanderborg hædret for en meget vellykket genopbygning af salen fra 1912.
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block