DM-bronze til lokale cheerleaders

Image
DM-bronze til lokale cheerleaders
Galten FS' Piggy Wiggy-cheerleaderhold hentede bronzemedaljer ved DM i Frederikshavn, hvor mængden af hårlak blev for meget for røgalarmerne.
For næsten alle pigerne ventede det første DM forude, da Piggy Wiggy-pigerne fra Galten mødtes i fredags for at sætte kursen mod Frederikshavn.
Der har været stor udskiftning på holdet, der således blot tæller fem gengangere fra sidste års Piggy Wiggy. Derfor var spændingen stor og humøret højt på vejen mod Frederikshavn.
Ved ankomsten skulle pustes luftmadrasser op, og alle piger skulle have sat hår. 
Der er store krav i cheerleading til både hår og tøj, så en efter en skulle deltagerne have flettet hår og have lavet en opsætning, med så meget hårlak i at det kunne holde hele natten og stadig sidde perfekt dagen efter.
Hårlak-alarm
Omkring midnat var alle pigernes hår færdigt, og de var klar til at sove, men der var andre hold på skolen, der ikke var færdige med at sætte hår, og her blev der også brugt meget hårlak; så meget at det angiveligt satte røgalarmen i gang, så alle pigerne måtte ud i skolegården, til de fandt ud af, at det var falsk alarm. Og så tilbage i seng.
Klokken seks blev de alle vækket. Alle have deres uniformer på, og håret skulle rettes. De skulle spise morgenmad og rydde op i klasseværelset, og alt oppakning skulle bæres over til konkurrencehallen.
Her skulle alle 72 hold være klar til indmarch kl. 9. Til DM er der stor aldersforskel. De mindste hold er PeeWee Minors som er i alderen 4-8 år. Dernæst følger PeeWee (8-11 år), Junior (11-15 år) og Senior (15-28 år). 
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 25. marts 2014
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-