Kæmpe juletræsfest 5. december i Galten-Hallen

Image
260 børn og voksne deltog, da Galten-Skovby Rotaryklub i 2019 genoplivede den gamle tradition med juletræs-fest i Galten-hallen. Søndag den 5. december går dansen igen omkring et stort juletræ i hallen.

Galten-Skovby Rotary klub gentager den store succes fra 2019 og af holder gammeldags juletræsfest for børn og deres familier i Galten-hallen søndag d. 5. december kl. 13.

Det var en kæmpe succes med 260 deltagere, da Galten-Skovby Rotaryklub i 2019 genoplivede den gamle tradition med store julefester i Galten-hallen.

»Vi var helt klar til at lave en endnu bedre juletræsfest i 2020 da corona-nedlukningerne satte en stopper for arrangementet,« fortæller klubbens præsident Vagn Soelberg.

»Vi er derfor ekstra glade for at kunne afholde juletræsfesten i år – selvfølgelig først og fremmest fordi det første gang var en fornøjelse at se alle de glade børn og voksne nyde et par gode timers julehygge.«

Klubpræsident Vagn Soelberg forsikrer at alle myndighedernes retningslinjer bliver overholdt under afviklingen af juletræsfesten.

»Vi håber på mindst 200 deltagere og vil derfor som tingene ser ud nu, bl.a. checke Coronapas i indgangen. Men vi tager alle nødvendige forholdsregler, f.eks. håndsprit og god afstand mellem bordene, så alle kan føle sig trygge under festen.«

Overskud finansierer ungdomscamp

Overskuddet fra festen skal anvendes til at afholde en international Rotary ungdomscamp her i Galten sommeren 2023. Disse ungdomscamps har til formål at fremme forståelse og fred blandt verdens folkeslag, ved at bringe unge fra hele verden sammen i to uger, med masser af kulturelle og andre aktiviteter.

»Juletræsfesten er vores primære indtægtskilde til klubbens velgørende arbejde, og vi var derfor også meget taknemmelige for, at så mange af vores sponsorer alligevel støttede op om os i 2020 da vi måtte aflyse, og igen i år har vist stor velvilje,« siger formanden for juletræsfestudvalget Søren Johansen, og tilføjer:

»Der bliver masser af julestemning, julesange og musik, godteposer, julelotteri, lækre præmier og selvfølgelig glögg og æbleskiver mm., ligesom sidste gang - og selvfølgelig kommer julemanden og underholder børnene sammen med nisserne.«

Billetter til festen sælges helt frem til den 2. december 2021 via MobilePay 51913. Prisen er 40,- for voksne og 25,- for børn.

Læs Galten Folkeblad 24. november 2021

Del på
Galten Skovby Rotary Club

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-