Harlev Idræts- & Kulturcenter indvies 14. december

Image
Et kig ind i Harlev Idræts- og Kulturcenter multisal, hvor gulvet er ved at blive lagt. Centret indvies tirsdag den 14. december.

Otte års vedholdende frivilligt arbejde har båret frugt. Harlev Idræts - & Kulturcenter er klar til at åbne.

En glædens dag står for døren for det nye Harlev Idræts - & Kulturcenter. Åbningen af det nye Harlev Idræts - & Kulturcenter markeres med en festdag tirsdag den 14. december kl. 14-20, hvor alle er inviteret til at komme og fejre åbningen af det nye samlingspunkt i Harlev.

Harlev Idræts- & Kulturcenter har i samarbejde med en række aktører tilrettelagt et  alsidigt program for åbningen med aktiviteter for enhver.

»Vi håber, at folk har lyst til møde op og markere denne store dag med os. Harlev Idræts- og Kulturcenter er en drøm, der endelig er blevet til virkelighed, takket være de erhvervsdrivende, foreninger og borgere, der har bidraget til projektet,« siger næstformand Jacob Damgaard.

Borgmesteren klipper snoren

Borgmester Jacob Bundsgaard klipper snoren, og rådmændene fra flere involverede magistrater – Rabih Azad-Ahmad, Jette Skive og Benyamin Simsek – vil også deltage i festlighederne.

»Aarhus Kommune har været en stor medspiller i forbindelse med etableringen af Harlev Idræts - og Kulturcenter, og uden deres velvilje og omfattende hjælp ville projektet ganske enkelt ikke kunne være realiseret,« siger Jacob Damgaard.

Alle Næshøjskolens elever får fri fra skole

Harlev Idræts - & Kulturcenter er for alle – også for de unge. Derfor er der lavet en aftale med Næshøjskolens leder Lars Mølgaard om, at eleverne får fri til den særlige anledning. Samtidig er der lavet et samarbejde med 9. årgang på skolen om, at de hjælper med afvikling af alt det praktiske i forbindelse med åbningen.

»Det er vigtigt, at de unge i byen tager ejerskab af disse faciliteter fra begyndelsen. Harlev Idræts- & Kulturcenter tilbyder nemlig ikke kun idrætsfaciliteter, men et væld af andre muligheder inden for kultur og samvær, og vi håber på at kunne inddrage de unge til at benytte sig af dem,« siger Jacob Damgaard.

1000 lærreder bidrager til kæmpeværk

For de mindre elever ...

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 24. november 2021

 

 

Del på
Meny Låsby

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-