Nyt spil fra lokal spiludvikler

Image
Nyt spil fra lokal spiludvikler
Manden bag Sky High Games er iværksætter og cand.merc. Anders Poulsen fra Galten. Han lider af muskelsvind og har siddet i kørestol siden han var 13 år, men det har ikke afholdt ham fra at forfølge sin drøm om at udvikle spil.
Sidste år blev Anders Poulsens brætspil »Wild West Express« nomineret til Årets Voksenspil 2010. Nu er spiludviklere fra Galten klar med det nye spil »Timeout«, der udfordrer på paratviden og hurtighed.
Hvad hedder det vestligste punkt i Danmark? Hvem blev finansminister efter Thor Pedersen? I hvilken sportsgren blev der i 2010 sat rekord, da en kamp varede 11 timer og fem minutter?
Spillet Timeout er et nytænkende og anderledes quizspil, der hverken har spilleplade eller brikker, men derimod 3.200 spørgsmål fordelt på otte kategorier. En elektronisk tidtager holder styr på deltagernes tid, og det gælder om at være hurtig med svarene, for tiden tæller nemlig ned for hvert spørgsmål. Den der sidst løber tør for tid, er vinder af spillet. 

Udfordring og fællesskab 
Lokale Anders Poulsen med firmaet Sky High Games udgav sidste år brætspillet Wild West Express, som blev nomineret til Årets Voksenspil 2010. Nu følger han således op med det intense og dynamiske quizspil Timeout, der kommer i handlen i starten af oktober.
Anders har muskelsvind og har siddet i kørestol siden 13-årsalderen. Da han var 18 år, var han 100 procent afhængig af handicaphjælpere. Sygdommen har dog ikke afholdt ham fra at forfølge sin store drøm - at skabe spil med masser af udfordring og fællesskab. 
- Timeout er et nytænkende quizspil i kraft af, at alle kan byde ind. Kan du ikke svare på spørgsmålet i løbet af 20 sekunder, får dine modspillere mulighed for at tjene ekstra tid, hvis de kan svare rigtigt, forklarer spiludvikleren Anders Poulsen.
 
Kærligheden til legen
Det gælder med andre ord om at holde ørerne åbne, for der er fuld fart over feltet i Timeout, hvor tre til otte spillere kan deltage.
- Timeout skaber fællesskab på en helt ny måde. Man bliver simpelthen nødt til at interessere sig for alle spørgsmål, og det binder spillerne sammen på en sjov måde, understreger Anders Poulsen, der ikke lægger skjul på, at det er kærligheden til legen og det hyggelige samvær omkring det gode spil, der ligger forud for lysten til at udvikle spil. 
Forhandlere af Timeout oplyses på www.skyhighgames.dk.
jlc
 
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block