74 boliger på vej i Skovby Nygaard-udstykning

Image
74 boliger på vej i Skovby Nygaard-udstykning
Den velkendte kirsebærallé kommer til at gå centralt igennem det meste af boligområdet Ellens Høj.
Salget af 74 boliger i det kommende boligområde Ellens Høj i Skovby Nygaard-udstykningen er gået i gang.
Tre hektar. Så stort bliver boligområdet Ellens Høj, der i den kommende tid vil spire op i den vestlige del af bydelen Skovby Nygaard. 
Ellens Høj får 74 boliger fordelt på 17 udsigtshuse, 9 dobbelthuse med i alt 18 boliger og 39 tagterrassehuse, der kommer til at ligge på mindre grunde fra 200-500 kvadratmeter. Byggeriet af de første boliger starter i foråret 2018, og de første familier forventes at flytte ind til efteråret 2018. Bag udvikling og salg af boligerne står den nystartede virksomhed dinBOLI A/S.
»Ellens Høj er perfekt, hvis man drømmer om at bo i naturskønne omgivelser i et mindre bysamfund med fællesskabet i centrum. Boligerne er både velegnede til par, børnefamilier og aktive seniorer, og vi har store forventninger til salget i den kommende tid,« siger adm. direktør Allan Børsting Laursen fra dinBOLI.
Tæt ved fælleshus
Ellens Høj kommer til at ligge tæt ved fællesområdet og et kommende fælleshus i Skovby Nygaard, hvor mere end 200 familier er flyttet ind de senere år. Boligerne er tegnet af det aarhusianske arkitektfirma Nodo Arkitekter, og inspirationen kommer blandt andet fra Bornholm.
»Boligområdet er udviklet med inspiration fra små bysamfund som Dragør og Svaneke og får mindre opholdsgader, torve og stier, der er perfekte til fælles aktiviteter, samvær og leg i trygge rammer,« siger Allan Børsting Laursen.
Centralt i Ellens Høj bliver den velkendte kirsebær-allé, der kommer til at gå gennem det meste af boligområdet. Alle boliger opføres i lyse, gule mursten.
Erfarne kræfter står bag
Bag dinBOLI står udover Allan Børsting Laursen også landmand Jørgen Baastrup Nielsen og økonomen Dorte Jenning Sørensen. 
Allan Børsting Laursen er tidligere adm. direktør i virksomheden Lasse Larsen Byggefirma A/S, hvor også Dorte Jenning Sørensen har arbejdet. Jørgen Baastrup Nielsen og hans familie ejer området, hvor Ellens Høj ligger, og har siden 2011 stået for salg og udvikling af mere end 200 grunde i Skovby Nygaard.
Læs Galten Folkeblad 5. december 2017
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block