Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis

Stort publikum til boksestævne i Galtenhallen

For første, men næppe sidste gang, blev der lørdag aften afholdt boksestævne i Galten-hallen.

Målt på fremmøde og afvikling blev stævnet meget vellykket. Der var cirka 200 betalende tilskuere.

Stævnet var kulminationen på en travl uge for arrangørerne i GFS Boksning.

Tre grønlandske boksere, der stillede op for GFS ved stævnet, ankom allerede mandag og boede hele ugen hos bokseformand Palle Kaiser.

Tirsdag blev der trænet i Galten-hallen, og onsdag-torsdag var der besøg i Det Grønlandske Hus i Århus og sightseeing inden en ny omgang træning torsdag aften.

Fredag slappede bokserne af, mens Palle Kaiser havde travlt med at få de sidste detaljer med hensyn til kampprogrammet gjort færdigt, og på stævnedagen lørdag skulle bokseringen hentes i Århus og opstilles, da den sidste håndboldkamp sluttede kl. 14.30.

- GFS boksning havde fået fat på 30 frivillige motionister til opstilling af boksering, dommerborde, stolerækker, billet- og barsalg, kontrollører og ikke mindst til at holde styr på de forskellige uventede ting, som kunne opstå, fortæller Palle Kaiser.

Nationalsang

Men alt klappede. Stævnet blev indledt højtideligt med en velkomsttale af Palle Kaiser, mens Sofie Schmidt Lassen i bedste landskamp-stemning sang nationalmelodien inden præsentationen af bokserne.

- Der var 10 kampe samt en træningskamp mellem Lea Knudsen og Diana Nadim fra Århus. Grunden til, at det kun blev til en opvisningskamp, var på grund af vægtforskellen mellem de to boksere, fortæller Palle Kaiser.

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad tirdag d. 22. november.

Se også masser af billeder i et særskilt billedgalleri øverst i højre side.