Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Christian Hæstrup (t.v.) og Niclas Lindholm.

Stærkt mesterskabsresultat for SSIF

Tre medaljer og en pokal til SSIF ved kredsmesterskaber i judo.

På trods af varme og solskin, der mest indbød til udendørs aktivitet havde Sjelle Skjørring IF Judo i søndags fire kæmpere på måtten til jysk/fynske mesterskaber i judo.

Karen Ehemsen var første kæmper i aktion. Karen, der egentlig er U12 kæmper var blevet rykket en aldersgruppe op til U15, og når den første modstander så oveni købet er U18-landsholdsaspirant giver det en lidt hård medfart. 

Karen gjorde hvad hun kunne med tabte begge sine kampe og kan notere sig en portion erfaringer på cv’et.

Derefter var Amira Sadek i kamp. I U15 for piger under 63 kg  fejede Amira relativt kontant sine modstandere af banen og hun kunne lade sig hylde som med en guldmedalje og titel som Jysk/Fynsk Mester 2018.

Niclas Lindholm kæmpede U18 under 90 kg. Han havde modstandere og en sejr og to  nederlag rakte til en bronzemedalje. 

Guldmedalje og pokal

Christian Hæstrup var klubbens sidste kæmper på måtten og klassen hed Senior -90 kg. Her blev gået til ”makronerne”, givet og taget knubs men, Christian holdt hovedet koldt og vandt både titel og guldmedalje.

Til kredsmesterskaber er der også en åben vægtklasse hvor man, som navnet antyder kæmper alle mod alle, uanset vægt og bæltegrader. Her valgte Christian også at stille op sammen med ni andre kæmpere. De blev inddelt i to puljer efter lodtrækning. Christian kom i pulje med en sand kæmpe på 125 kg; en opgave der skulle vise sig at være for stor en mundfuld. 

Den kamp tabte Christian som den eneste gruppekamp. Nummer 1 og 2 fra puljerne gik videre til semifinalen så Christian og "Kæmpen" var videre.

Christian vandt ret overbevisende sin semifinale hvorved han var finaleklar. "Kæmpen" tabte uheldigt sin semifinale og var ude hvorefter Christian i finalen skulle møde en kæmper han besejrede i de indledende runder. Det udfald gentages hvorefter Christian kun tage hjem med både pokal og titel som Jysk/Fynsk Mester i åben vægt klasse også.

Samlet set et resultat klubben er yderst tilfreds med.

Læs Galten Folkeblad 5. juni 2018