Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
I fjor blev julefodboldens A-række vundet at »Løverne« - akkurat som det var tilfældet året før. Formår nogen at knække »Løverne« i år?

Nedtælling til julefodbold for 41. gang

Torsdag udløber tilmeldingsfristen til årets julefodboldstævne i Galten. 

Det bliver 41. gang det traditionsrige stævne afvikles, når stævnet finder sted i dagene 16.-18. december i Klank-hallen.

- Der vil blive pyntet op til julehygge og så håber vi selvfølgelig på lige så mange sponsorgaver som altid, så der kan blive uddelt en masse målpræmier og trukket nogle fine gevinster på indgangsbilletterne, siger Torben Jensen fra GFS Fodbold, der står bag arrangementet.

Han lover, at der som altid vil være både pokaler, ænder og rødvin til alle rækker, ligesom humørpokalen selvfølgelig også vil blive delt ud til det hold der gør sig mest bemærket på den sjove måde.

Sløjt med tilmeldinger

Efter at have været lidt nede i en bølgedal i 2006 med 60 tilmeldte hold, har tilslutningen de seneste år atter været stigende og i 2010 deltog således hele 83 hold i den traditionsrige turnering. Om man når samme niveau i år vides først på torsdag.

- I øjeblikket ser det lidt sløjt ud med tilmeldingerne, men vi ved fra tidligere år at det er i den sidste uge der kommer rigtig mange tilmeldinger, siger Torben Jensen og opfordrer til, at man kommer ud af busken og får tilmeldt hold.

Reglerne for inddeling af de fire rækker vil fremgå af tilmeldingsblanketterne, der kan afhentes i Nordea i Galten eller downloades på www.galten-fs.dk.

Holdene består af minimum fire og maksimalt seks spillere. En spiller må kun deltage på et hold i hver række, og mål scoret af damer tæller dobbelt. Det skal bemærkes, at alle spillere skal bo, være ansat i en virksomhed, eller have tilknytning til Galten-området.

Uromagere udelukket

I fjor var stævnet ramt af en uheldig episode da det lørdag aften kom til klammeri mellem to hold. Arrangørerne sætter hårdt ind for at imødegå noget lignende.

- Vi vil gøre alt for at spillerne på de hold som var involveret i balladen sidste år, ikke får lov til at deltage i år.

Finder vi nogle af navnene på holdkortene, bliver holdene afvist. Derudover vil vi fra arrangørside slå både hårdt og tidligere ned på hold der ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt. Vi skal jo gerne spille fodbold på en rigtig julehyggelig måde, siger Torben Jensen og håber at kunne stå bag endnu en fantastisk julefodboldweekend.