Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Starten til børnenes udgave af Galten Løbet er gået.

Lav forhåndstilmelding - højt deltagerantal

Det var med nogen skepsis arrangørerne bag Super Brugsen Galten Løbet så frem mod årets begivenhed.

Forhåndstilmeldingen var lav, det gode vejr lod vente på sig og mange løbsarrangører rundt omkring melder om faldende deltagerantal.

Skepsissen blev heldigvis gjort voldsomt til skamme, da man med over 300 motionister oplevede en fremgang på 35 deltagere i forhold til sidste år og det næstbedste resultat nogensinde.

»Med over 100 deltagere var børneløbet igen det helt store – og fantastisk at se så mange glade børn yde super indsats. Ingen sure miner og kun et par enkelte knubs og overanstrengelse, men det fik samaritterne fra Røde Kors hurtigt klaret,« fortæller Ole Kristensen fra Galten Løberne, der stod for arrangementet.

Der var også øget deltagerantal på walk- og på halvmaraton, og især sidstnævnte havde mange gæster udefra. Herfra lød mange roser til den krævende rute.

40 frivillige hjalp til

»Vi havce inviteret Runner’s teamet til at deltage – og de 10 løbs-ambassadører ydede en formidabel indsats – lige fra opvarmning, til inspiration under børneløbet og som positive løbe-kammerater på 5 og 10 km. Det er absolut ikke sidste gang vi inviterer dem med,« konstaterer Ole Kristensen.

Med hjælp fra over 40 frivillige hjælpere på pladsen og ude på ruterne fik man afviklet løbet i god orden.

»På Galten Løbernes vegne vil jeg gerne takke Galten Byfest, de frivillige, alle vore sponsorer, områdets beboere og ikke mindst alle de flittige motionister. I var med til at gøre Galten Løbet til en stor fest,« siger Ole Kristensen.

Alle resultater kan findes via www.galtenlobet.dk

Læs Galten Folkeblad 15. maj 2018