Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Det blev en tur med masser af fodbold og både sjove og store oplevelser, da otte U9-fodbolddrenge fra Galten og deres fædre deltog ved Charity Cup-stævne i Hamborg.

Hamborg bød på store oplevelser for Galtens U9-drenge

Otte U9-fodbolddrenge fra repræsenterede på bedste vis Galten FS ved Charity Cup-stævne i Hamborg.

Otte forventningsfulde U9-fodbolddrenge fra Galten FS drog sammen med deres ligeledes forventningsfulde fædre til Hamborg for at deltage i et velgørenhedsstævne til fordel for et børnehjem i Tyskland.

Stævnet foregik i en fantastisk indendørs fodboldhal med tre kunststof-baner. Hallen var fyldt med højt musik, kæmpe kage- og madbord, et langt bord med små og store præmier samt voksne og ungdomsspillere, trænere og ledere. 

- Det var en stor oplevelse for drengene, som lige skulle vænne sig til, at alle andre ikke kunne tale dansk. En af drengene sagde »Jamen  vi kan da ikke spille fodbold mod tyske drenge, vi kan jo hverken forstå hvad de eller dommeren siger«, fortæller holdleder for U9-drengene, Bjarne Nørgaard. Men drengene kom hurtigt i gang med opvarmningen sammen med de tyske drenge. 

Stor medalje

Selvom sprogbarrieren hele tiden var der, så nød alle drenge at opleve at fodbold er det samme i Tyskland som i Danmark. De spillede tre kampe mod tre forskellige tyske hold. Alle tre tyske hold var 1-2 år ældre end Galten-drengene, så de tabte alle tre kampe. Men ikke så stort, som man kunne forvente. 

- De gik til kampene med "ild i øjnene" og fik derfor lært rigtig meget. Efterfølgende blandede de tyske og danske trænere holdene, så vores drenge fik yderligere tre kampe – denne gang på hold med tyskerne. Det var en kæmpe oplevelse for dem at være på hold med de gode og store spillere fra Tyskland. Alt i alt en stor oplevelsesrig dag og stævne for dem alle, hvor de alle sammen fik en stor medalje for anstrengelserne, beretter Bjarne Nørgaard.

Læs resten af artiklen i Galten Folkeblad tirsdag d. 15. november