GFS på spring til 3. division

Image
GFS på spring til 3. division
Galten FS’ håndboldherrer har en plads i 3. division inden for rækkevidde. Efter sejr med 31-24 fredag på udebane mod bundholdet Mønsted Sparkær, er der en plads i oprykningsspillet på højkant, når GFS-herrerne torsdag d. 22. marts kl. 21.00 i Galten-hallen møder Silkeborg/Gødvad.
Sidstnævnte ligger p.t. på andenpladsen ét point foran GFS, men da der er tale om sidste turneringsrunde vil en Galten-sejr kunne sikre andenpladsen og dermed adgang til oprykningsspillet.
- Vi håber, at kunne gøre det, og jeg tror faktisk, at det er realistisk. Husk på, at det er hjemme “i egen hule”, siger Christian Berger, stregspiller hos Galten FS.
Lykkes det for Galten at vinde torsdag, forestår et oprykningsspil, hvor GFS-herrerne i fire kampe skal møde toeren fra en anden jyllandsserie-pulje og en potentiel nedrykker fra 3. division. Ifølge Berger er den højeste hurdle dog torsdagens udfordring.
- Hvis vi kan slå Silkeborg/Gødvad, som er et hold bestående af gamle 3. divisionsspillere, så kan vi også slå de andre, spår Christian Berger.
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-