Vagtskifte hos Time Out på Klank

Image
Vagtskifte hos Time Out på Klank
Kunderne skal ikke tro, de er gået forkert, selvom Shells velkendte ansigt, Annette Halvorsen, fremover også bliver at finde bag disken på Tulip-pølsevognen. Annette Halvorsen er nemlig ny forpagter af stedet.
Time Out-grillbaren på Klank har fået ny forpagter i skikkelse af Annette Halvorsen, også kendt fra Shell i Galten.
Burgere og pommes frites ændrer ikke udseende hos Time Out på Klanks tankeanlæg. Det gør derimod størstedelen af mandskabet bag disken, idet forpagtningen af stedet er overtaget af 43-årige Annette Halvorsen, der ligeledes driver Shell-tanken på Århusvej 12.
Da tidligere forpagter Jørgen Kristensen valgte at trække sig, gik Annette Halvorsen i dialog med Tulip i det hun selv omtaler som "seje forhandlinger". Men enighed blev der til begge parters tilfredshed.
- Hvis vi kunne blive enige om forholdene, har jeg aldrig været i tvivl om, at jeg gerne ville overtage forpagtningen, siger Annette Halvorsen, der gentagne gange tidligere har været i dialog med Tulip om samme.
- Det, der er vores styrke, er, at vi har flere medarbejdere at trække på, og det giver den nødvendige fleksibilitet i forhold til bemandingen heroppe. Der skal helst være to på arbejde både middag og aften, men man kan jo ikke trække folk på arbejde for halvanden time af gangen, forklarer Annette Halvorsen. Derfor kan medarbejdere fremover komme til at flekse imellem Shell og Time Out pølsevognen.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad som i forbindelse med julen udkommer mandag d. 19. december
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block