Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Stig Rossen er kolossalt populær og utvivlsomt stærkt medvirkende til et rekordstort billetsalg inden nytårskoncerten i Galten-hallen.

Uventet stor efterspørgsel på nytårskoncert

Billetsalget til nytårskoncerten i Galten-hallen med Prinsens Musikkorps og Stig Rossen sprænger alle rammer.

For tredje år i træk kommer Prinsens Musikkorps i januar til Galten for at give nytårskoncert, og allerede en måned inden koncerten lørdag den 21. januar kl. 16.00 kan det fastslås, at 2012-udgaven vil sprænge de hidtidige rammer, hvad angår publikumsopbakning. Aktuelt er der solgt 450 billetter, og mon ikke der i den kommende måned vil ryge yderligere nogle stykker over disken.

Til sammenligning blev koncerten i fjor overværet af 335 publikummer, hvilket igen var lidt flere end året forinden, så der er tilsyneladende tale om en tradition i fremgang.

Måske ekstra pladser

Publikumsinteressen er da også delvist kommet bag på arrangørerne i Bio Huset.

- Vi har sat 500 billetter til salg, men havde ikke forventet, at vi skulle komme så højt op. Nu skal vi eventuelt til at tage stilling til, om der skal udbydes ekstra pladser, siger Tove Severinsen fra Bio Huset og tilføjer:

- Med den store scenes pladsbehov, er der imidlertid grænser for, hvor mange gæster vi tør slippe indenfor, idet vi vil være sikre på, at alle publikummer kan få en god koncertoplevelse. Derfor skal man passe på med at vente for længe med at købe billet, hvis man vil være helt sikker på at være med den 21. januar, påpeger Tove Severinsen.

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad som i forbindelse med julen udkommer mandag d. 19. december