Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Sidste år dannede 1.400 lokale børn et rekordstort hjerte. I år satser man på at lave Danmarks - og måske verdens - længste picnis-frokostbord.

Trivselsprojekt munder ud i et nyt spektakulært rekord- forsøg ved Klank Idrætsanlæg

Børnerekord med 700 meter frokostbord modvirker mobning.

Igen i år samles knap 1.400 børn og unge i Galten-Skovby i et ugelangt trivsels-samarbejde som afsluttes med et rekordforsøg, der forstærker fællesskabet og sætter fokus på at modvirke mobning.

I Galten-Skovby samarbejder Skovbyskolen, Gyvelhøjskolen, Galten Børnehave og Vuggestue & Skovby Børnehus igen i år omkring et enormt trivselsprojekt ”Bevægelse i fællesskabet” i hele denne uge. 

Der afholdes foredrag for medarbejderne på tværs af institutioner, for elever og børn på tværs af klassetrin og aldersgrupper, der er workshops, hatteteater og der arbejdes i alle institutioner med emner der fremmer trivsel og virker som antimobning.

Landets stærkeste fællesskab

Ugen afsluttes med en stor bevægelsesdag fredag hvor institutioner og skoler mødes sammen med alle deres børn og medarbejdere, på Klank Idrætscenter, for at bevæge sig i fællesskab og laver endnu en børnerekord.

»I Galten-Skovby mener vi at vi har landets stærkeste fællesskab og det er blandt andet fordi vi konstant arbejder på hvordan vi både fastholder og udvikler fællesskabet. Vi så efter sidste års fantastiske arrangement at dette projekt virkelig gør en forskel, så jeg glæder mig fantastisk meget til at sætte endnu en børnerekord i fællesskab som en fantastisk finale fredag den 20. april,» siger initiativtageren Helen Oladottir Kristiansen, viceskoleleder på Gyvelhøjskolen.

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 17. april 2018