Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Købmand Martin Bødker var nødt til at holde Meny Låsby lukket i tre timer søndag formiddag som følge af en strømafbrydelse.

Supermarked måtte holde lukket som følge af en strømafbrydelse

En mængde forbrugere i lokalområdet blev søndag ramt af strøm-afbrydelser, herunder dele af Sorring, Låsby og Galten.

Særlig prekært var det for supermarkedet Meny i Låsby, Her var man nødsaget til at holde lukket i tre timer søndag formiddag inden der kunne åbnes igen ved middagstid.

»Vi kunne ikke gøre andet end at lukke. Lys, kasseapparater og computere var slukket og vi kunne ikke have kunderne til at gå rundt i mørke i butikken,« konstaterer købmand Martin Bødker og tilføjer:

»Efter en halv times tid var strømmen kortvarigt tilbage i nogle minutter, men det forsvandt så igen. Først lidt over middag kunne vi åbne igen.«

1886 forbrugere blev ramt

Ifølge forsyningsselskabet Din El blev i alt 1886 forbrugere berørt af strømafbrydelsen.

»Fejlen indtraf kl. 08.58 og den varede til kl. 10.45. Ikke alle var berørt i lige lang tid,« siger Thorkild Videbæk fra Din El.

»Strømafbrydelsen skyldtes to kabelfejl, der fik en transformer i Låsby til at slå ud. Lige præcis hvor kabelfejlene ligger er svært at sige, det arbejdes de stadig på, men vi koblede om så forbrugerne fik strøm igen. Efter mine oplysninger var de sidste koblet på igen kl. 10.45. Vi synes også at der gik lang tid, men det kan tage tid når der sker flere fejl samtidig,« konstaterer Thorkild Videbæk.

Foruden Låsby berørte strømafbrydelsen også en del private husstande i både Sorring- og Galten-området.

Læs Galten Folkeblad 30. januar 2018