Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis

Støtte til kommunens musikalske vækstlag

Kunstrådet, Kultursamvirket, Festivalklubben og Skanderborg Kommune vil med et budget 200.000 kroner til et såkaldt bandakademi styrke og udvikle kommunens musikalske vækstlag

Bandakademiet, som er et gratis tilbud, har til formål at give unge bands og solister mellem 13 og 30 år mulighed for at arbejde seriøst med musikken og udvikle deres kvalifikationer. Det henvender sig blandt andet til bands og solister, som gerne vil ud og prøve kræfter med et større marked og bands og solister, som skal til at indspille deres første demo.

Pointen med at lave et bandakademi er at skabe et forum, hvor unge musikere kan mødes, netværke og udveksle viden, inspiration og idéer i et musisk og genremæssigt fællesskab. Dette sker f.eks. gennem banddating, workshops, foredrag og en bandfestival d. 16. juni på Capri i Skanderborg.

Hvert band får desuden tilknyttet en Banddoktor, som er en musikvejleder, der har stor erfaring fra musikbranchen, både med hensyn til den praktiske og den musikfaglige del. Ønsker man at læse mere om Bandakademiet, eller går man allerede nu med tanker om at tilmelde sit band, kan man klikke ind på www.mups.dk eller www.musikparaplyenskanderborg.dk.

Tilmeldingen er åben indtil d. 1. februar 2012 og stopper ved 15 til