Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Direktør og grundlægger af Scan Underlay Aps i Skovby, Carsten Andersen med en rulle af den miljøpris-nominerede dug som medvirker til støjreduktion i betonbyggeri. Produktet benyttes allerede i en række lande.

Skovby-virksomhed nomineret til prestigefyldt miljøpris

Skovby-virksomheden Scan Underlay er en del af et innovationsboom i dansk byggeri.

Når Byggeriets Klima-, Energi- og Miljøpris, uddeles i forbindelse med Skandinaviens vigtigste fagmesse for byggevarer, BYGGERI’18, i marts i Fredericia er Scan Underlay Production fra Skovby med i opløbet om at vinde 'Byggeriets Miljøpris'.

»Vi oplever et sandt innovationsboom inden for grønne og bæredygtige byggevarer, klimaløsninger og miljøstrategier. I år har vi modtaget 30 pct. flere indstillinger til Byggeriets Klimapriser, og vi har aldrig set så mange nytænkende teknologier, idéer og løsninger – alle til gavn for miljø og klima,« siger Palle Thomsen, adm. direktør hos Brancheforeningen Danske Byggecentre, der i forbindelse med BYGGERI’18 uddeler Byggeriets tre klimapriser.

Gennembrud for cirkulær økonomi

Scan Underlay er blandt 15 virksomheder som er nomineret til miljøprisen og de matcher et fællestræk hos hovedparten af årets prisindstillede virksomheder.

»De seneste år er der blevet talt meget om cirkulær økonomi – nu oplever vi gennembruddet. Genanvendelse og ressourceminimering vinder stadigt større indpas, og danske virksomheder er blevet bedre til at tænke klima, energi og miljø ind i deres produkter og arbejde. Bæredygtige materialer og grønne løsninger er kommet højt op på dagsordenen, og det kommer til udtryk hos de nominerede virksomheder,« siger Palle Thomsen fra Brancheforeningen Danske Byggecentre i forbindelse med nomineringen..

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 23. januar 2018