Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Carsten Bach (t.v.) og René Stampe Degn fra skolebestyrelsen på Gyvelhøjskolen mener ligesom den øvrige bestyrelse, at der er behov for at formulere en ny vision for skolens fremtidige virke og har igangsat en proces, der involverer alle skolens brugere.

Skolebestyrelse ønsker en ny vision for Gyvelhøjskolen

Gyvelhøjskolens skolebestyrelse ser en stor forældre-inddragelse som en forudsætning i det fremtidige arbejde med at skabe fremtidens folkeskole i Galten.

Skolebestyrelsen på Gyvelhøjskolen i Galten besluttede i efteråret at igangsætte en proces, der skal skabe en ny vision for skolen.

- Baggrunden er et ønske om at gøre det mere klart og synligt for alle, hvor vi gerne vil hen med vores skole, fortæller Carsten Bach, forælder og medlem af skolebestyrelsen.

- Behovet er opstået i en tid, hvor udefrakommende krav og retningslinjer får stadig større indflydelse på skolens drift. Skolen bringes således i en situation, hvor vi som skole får sværere ved selv at bestemme vejen frem, siger Carsten Bach og tilføjer:

- Ingen er jo i tvivl om, hvad skolens mission er. Vi forbereder uge mennesker til videre uddannelse og udvikling og giver dem mulighed for at deltage i det danske samfund. Men hvordan skal vi gøre det om 5 og om 10 år, det er det spørgsmål, skolebestyrelsen nu stiller alle skolen interessenter.

Positiv respons

Processen blev kickstartet i december med en personalebrainstorm, hvor skolebestyrelsen havde inviteret alle skolens ansatte til at komme med deres drømme og ideer til Gyvelhøjskolens fremtid.

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 10. januar 2012