Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis

Søndagsmatine på Restaurant Gammel Høver

Der bydes på god mad og festlig underholdning for det modne publikum, når Restaurant Gammel Høver 11. december afholder søndagsmatiné.

Der venter gæsterne fire timers festlig underholdning og hyggelig stemning når Restaurant Gammel Høver søndag den 11. december kl. 12.30 afholder søndagsmatiné i selskab med den fra Kanal Østjylland kendte Carsten Hjorth.

I samarbejde med kroer og hoteller i Østjylland har Kanal Østjylland haft stor succes med TV-underholdningsprogrammet »Hjorth Tonight«. Nu har ”Hjorth-holdet” fået ideen til, at komme rundt til endnu flere restauranter for igen – dog uden snurrende TV-kameraer – at underholde det voksne og modne publikum, og den ide er restauratør Heine Schriver hoppet med på.

Mad, quiz og musik

Programmet 11. december starter med en lækker tre retters menu: Hjemmelavede tarteletter med høns i asparges, flæskesteg med tilbehør samt hjemmelavet islagkage med frugtsalat og friskbagte vafler.

Under spisningen vil der være hyggelig dinner-musik - serveret af Tonight Orchestra, og herefter starter løjerne med Hjorth Tonight Show i to afdelinger. Det betyder sang og musik, fællessang samt festlige indslag, quiz og konkurrencer.

De medvirkende er musikerne Erik Sletting og Jørgen Sølvsten, sangeren Peter Kent samt Carsten Hjorth, der kæder indslagene sammen, herunder en Tommy Seebach-afdeling og en Gustav Winckler-afdeling.

Og som om det ikke skulle være nok, så afsluttes programmet med en omgang ”Vild Med Dans” til tonerne fra Tonight Orchestra.

- Fest, farver og højt humør. Og så på en søndag. Kom og vær med til denne spændende nyhed, lyder opfordringen fra restauratør Heine Schriver.

Billetprisen er kr. 169,- inkl. menu og show. Billetsalget er åbnet på telefon 8694 3755.