Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Treat Her Right blev i sin tid dannet i Galten. Nu er den velspillende kvintet samlet her igen.

Rutinerede rockdrenge med lokale rødder

I torsdags gennemførte Cascadeurs friluftskoncert trods regnvejr. Holder det mon tørvejr til denne uges koncert med Treat Her Right?

Skønt Danmark har haft en historisk varm og tør sommer, har Bio Huset faktisk været ramt af dårligt vejr i et par tilfælde.

Mens vejret var helt perfekt torsdag d. 2. august med cirka 230 gæster til en fantastisk koncert med The Mammas, så var det mere la-la i torsdag, da gruppen Cascadeurs for femte gang skulle ved Galtens sommerkoncerter.

»Da vi stillede stole og lydanlæg op svedte vi og solen bagte på os. Men da tiden for koncerten nærmede sig trak mørke skyer sammen,« fortæller Tove Severinsen fra Bio Huset. 

»Da bandet havde spillet cirka 20 minutter begyndte det at dryppe. Ja, det blev rent faktisk rigtig regnvejr ligesom i gamle dage. Nogle få af de godt 100 fremmødte gik hjem, men resten holdt ud. Nogle fandt paraplyer og jakker fra bilerne og andre fandt læ under divervese telte og udhæng. Så gruppen gennemførte koncerterne og fik stor applaus. Vi fik også et ekstranummer, inden vi måtte overgive os og skynde os at få det kostbare musikudstyr bragt i tørvejr.«

Rutineret band med lokale rødder

Torsdag i denne uge venter bandet Treat her Right, så også der beder arrangørerne om godt vejr bare i tidsrummet 17-21. 

»Treat her Right er et rutineret rockband der spiller musik af Beatles, Gasolin, Rolling Stones og meget mere. Tag paraplyen under armen, for en sikkerheds skyld, og find vej til Torvet til endnu en dejlig musikaften,« opfordrer Tove Severinsen inden sæsonens næstsidste friluftskoncert på Torvet i denne omgang.

Treat her Right startede i sin tid i Galten, men medlemmerne er efterhånden blevet spredt for alle vinde. Nu er de samlet igen på Torvet i Galten.

Læs Galten Folkeblad 14. august 2018