Rekordår for den lokale brugs

Image
Rekordår for den lokale brugs
Det første år efter en gennemgribende renovering af SuperBrugsen i Galten blev et økonomisk godt år for den lokale brugsforening med aktiviteter i både Galten, Stjær, Skovby og på Klank.
Omsætningen nåede i 2017 nye højder for Galten Brugsforening med butikker i Galten og Stjær samt tank-aktiviteter på Klank og i Skovby.
Med en omsætning på 110,1 mio. kr. mod 100,9 mio. kr. året forinden oplevede Galten Brugsforening det omsætningsmæssigt hidtil største år.
Omsætningen fordelte sig med 100 mio. kr. i Galten og 10 mio. kr. i Stjær
»Dejligt runde tal som vi fra bestyrelsen ser positivt på. Samtidig kan vi konstatere, at driftsresultaterne i de to butikker er tilfredsstillende og tegner i år til yderligere at forbedres,« konstaterede bestyrelsesformand Carsten Brandt i sin beretning ved generalforsamlingen i onsdags med 150 deltagere i lagerhallen ved SuperBrugsen.
Ny pulje til lokale formål
Årets overskud blev i 2017 på 1.673.593 kroner mod 475.504 kroner året forinden.
Formanden mindede de tilstedeværende om at den lokale brugsforening er et andelsselskab, hvor medlemmerne ejer butikken og overskuddet dermed forbliver lokalt og primært går til forbedrede vilkår for alle medlemmerne samt udvikling af virksomheden – foruden at der sker en del lokal udlodning til forskellige foreninger og formål. 
I 2017 blev der ydet støtte til nye bænke i forbindelse med en fornyelse af byrummet i Stjær. Ligeledes er der ydet støtte til Galten FS, Motionsvennerne, Stjær Boldklub, Bio Huset og Galten Cykelklub.
»Vi har planer om at lave en fast pulje, hvor foreninger, personer, klubber m.v. kan søge tilskud fra. Denne pulje forventes startet op i 2018 og bestyrelsen vil stå for uddelingen,« oplyste formanden.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 1. maj 2018
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block