Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
The Mammas tæller fem sangglade kvinder, der flere gange tidligere har optrådt ved sommerkoncerterne i Galten. Torsdag åbner de anden del af sæsonen.

Populært gensyn ved sommerkoncert

Efter tre ugers ferielukning er Bio Huset i Galten igen klar med film og musik på programmet.

Mandag åbnede Bio Huset atter efter sommerferielukning og frister med muligheden for at komme i ly for den skarpe sol og insekterne og få en god filmoplevelse.

I denne uges vises den danske film Skytsenglen, som er en psykologisk thriller med Pilou Asbæk i hovedrollen.

»Fra lørdag den 4. august  kan vi alle komme i godt humør og genoplive de glade dage, hvor Abbas musik smøg sig ud af højtalerne. Den meget anmelderroste 'Mamma Mia-Her we go again' skal da opleves i den lokale biograf med det helt perfekte lydanlæg,« frister Tove Severinsen fra Bio Huset.

I weekenden er der også dansk film for børn og barnlige sjæle, nemlig 'Far til fire i solen' samt tegnefilmen 'Hotel Transylvania 3'.

Kvindestemmer på Torvet

Sommerkoncerterne på Torvet genoptages fra torsdag den 2. august kl. 19.30 med et festligt gensyn med The Mammas. 

Gruppen har gennem flere år været et fast indslag, når sommerkoncertprogrammet skulle lægges, og vokalgruppen trækker sædvanligvis mange gæster.

The Mammas består af fem kvinder, og deres stemmer bevæger sig ud og ind mellem hinanden, tilført et let klaverakkompagnement. Energi, livsglæde og lune er en central del af The Mammas optræden. Musikken bevæger sig fra jazzede evergreens over latin til poppede ballader.

De frivillige fra Bio Husets musikgruppe glæder sig til at byde velkommen på Torvet og håber på endnu en lun sommeraften.

Læs Galten Folkeblad 31. juli 2018