På vej mod revy nummer 21

Image
På vej mod revy nummer 21
Hvad mon Gertrud og Erna har fundet på i år? – Svaret gives i dagene 2., 3. og 4. november i Galten Revyen på Restaurant Gl. Høver.
Galten Revyen er i fuld gang med forberedelserne til årets revy – og mangler to musikere.
Sidste år kunne Galten Revyen fejre 20 års jubilæum med en flot forestilling, der var krydret med en kavalkade af gamle numre fra de foregående 19 forestillinger. Og nu er revyholdet i gang igen.
»Som vi plejer, startede vi øveforløbet første mandag i august med en gennemlæsning af teksterne, som vores forfattere har skrevet på siden starten af året. Tro mig – også i år bliver der noget at tænke over og noget at grine af i weekenden 2., 3. og 4. november,« siger Finn Brixen Wagner fra Galten Revyen.
I bekneb for en trommeslager og en guitarist
Selvom det er en dejligt sammenarbejdet flok, der laver revyen, er der udskiftninger i forbindelse med 2018-udgaven.
»Af de synlige, aktørerne, har vi sagt farvel til Tina Severinsen og goddag til Maja Berg og Christian Sejr,« fortæller Finn Brixen Wagner og tilføjer:
»Desværre har Niels Wolthers og Erik Klintø Laursen fra vores orkester meldt fra. Så her kommer bønnen. Har du evnerne, eller kender du en, der har, og som har lyst til at prøve kræfter med revy, er muligheden lige her. Det drejer sig om en trommeslager og en guitarist.«
Altid brug for ekstra hænder
Har man ikke disse evner, men alligevel gerne vil være med til at skabe en revy, har Galten Revyen altid brug for ekstra hænder til at lave rekvisitter. 
»Her er instrumenterne så bare saks, nål og tråd, hammer og søm,« siger Finn Wagner.
Har du lyst til at være med, så kontakt Bettina Bjerg Iversen på tlf. 40423854
Billetsalget til revyen starter mandag den 1.oktober.
Læs Galten Folkeblad 28. august 2018
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block