Over 500 skal til nytårskoncert

Image
Over 500 skal til nytårskoncert
Johnny Logans tilstedeværelse ved nytårskoncerten med Prinsens Musikkorps lørdag d. 18/1 i Galten-hallen har utvivlsomt medvirket til det store billetsalg.
Kun unummererede pladser til nytårs-koncert selv om der er påtrykt plads-numre på en del billetter til lørdagens koncert.
I de seneste dage har Bio Huset oplevet en ny bølge af billetkøbere til nytårskoncerten på lørdag d. 18. januar kl. 16.00 med Prinsens Musikkorps og solisterne Johnny Logan og Trine Gadeberg.
Det bringer det samlede billetsalg et stykke over 500 - og dermed en lokal rekord i nytårskoncert-sammenhæng.
Mens salget af billetter har pågået siden efteråret har Bio Huset skiftet billetsalgs-system, og det nye system har været indrettet således, at en del af billetterne fejlagtigt er blevet udskrevet med række- og stolenumre.
Dørene åbnes kl. 15
Disse pladsnumre er imidlertid ikke gældende ved nytårskoncerten, hvor alle pladser er unummererede, hvilket det også fra starten har været annonceret. Vil man sikre sig en plads ved scenekanten er der således kun én ting at gøre, nemlig at møde frem i god tid.
Dørene åbnes en time før koncertstart, d.v.s. kl. 15.00 og det er der traditionelt mange, som tager ganske bogstaveligt og møder op kl. 15 for at få en snak med venner og bekendte i ventetiden.
Intet billetsalg ved døren
Med den store publikumstilslutning er der ekstra grund til at opfordre det lokale publikum til at lade bilen blive hjemme og spadsere til koncerten.
Har du ikke allerede sikret dig billet til nytårskoncerten, så er sidste chance fredag aften kl. 20 i Bio Huset.
Her skal uafhentede/reserverede billetter også være afhentet. Det vil IKKE være muligt at købe billet ved døren i Galten-hallen.
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-