Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Ole Vraa oplevede uventet stor interesse, da han i torsdags havde mortens and på menu i Sportscafeen i Galten-hallen.

Oles ænder fik ben at gå på

Der blev udsolgt før tid, da Sportscafeen i Galten-hallen torsdag havde mortens and på menuen.

Mere eller mindre ubemærket har Galten fået sig endnu et godt køkken. Det er Ole Vraa, forpagter af Galten-hallens cafeteria, kaldet Sportscaféen, der tirsdag til fredag, tilbyder veltillavet dansk mad både til frokost og i aftentimerne.

Overfor den brede offentlighed har Ole Vraa ikke i stor målestok slået på tromme for sine aktiviteter, bortset fra da han i forbindelse med det nylige folketingsvalg trakterede med "valgflæsk" og så i torsdags, da han havde god succes med at tilbyde mortens and.

- Jeg havde nok regnet med at sælge 50 kuverter, men havde købt ind til 75. De forsvandt hurtigt og jeg kunne nok have solgt 50 yderligere, så til næste år må jeg købe ekstra ind, konstaterer Ole Vraa dagen derpå.

- Det må være en kombination af, at folk synes det er udmærket mad og at prisen er rimelig, analyserer Ole Vraa i beskedne vendinger succesen, der giver ham blod på tanden til at prøve igen.

- Lige for tiden er jeg på udkig efter ål, da jeg i nær fremtid godt kunne tænke mig at arrangere et ålekalas.

Gengangere

Ole Vraa glæder sig over, at kundetilstrømningen stille og roligt viser en pil opad, både ved frokosttid og om aftenen.

- De fleste kommer efter det jeg kalder dagens ret. Her er stegt flæsk og hakkebøf det, der er størst efterspørgsel på, og derefter forloren hare. Jeg tror også, at jeg vil til at begynde at have wienerschnitzler på menuen, siger Ole Vraa og glæder sig over modtagelsen, idet han tilføjer:

- Folk er positive, og det er dejligt at se nye mennesker hele tiden. Omvendt er det mindst lige så dejligt, at der er mange gengangere. Det fortæller mig, at det fungerer.