Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Organist Christian Spillemose har efter 29 år i samme stilling fundet tiden moden til nye udfordringer. Fra nytåret har han skiftet orglene i Storring (billedet) og Stjær Kirke ud med orglet i Brædstrup Kirke.

Nye toner efter 29 år i Storring og Stjær

Efter 29 års virke har Storring-Stjær sogns organist Christian Spillemose valgt at søge nye udfordringer. Han skal fremover slå tonerne an i Brædstrup Kirke.

Nytårsgudstjenesten i Storring Kirke i søndags var sidste arbejdsdag for organist Christian Spillemose i den stilling han forlader, til fordel for nye udfordringer i Brædstrup.

- Jeg har været her i snart 29 år, så jeg synes, at hvis jeg skulle prøve noget andet, så skulle det være nu, siger Christian Spillemose, der runder de 60 i år.

Stillingen som organist ved Brædstrup Kirke synes oplagt for Christian, da kirken her er stor med tilsvarende godt orgel. Samtidig matcher stillingen i Brædstrup Christian Spillemoses ønsker godt.

- Jeg vil gerne trappe lidt ned på undervisning og spille lidt mere. Og så er det også bare for at prøve et nyt sted.

Godt arbejdsklima

De 29 år i samme stilling vidner om, at Christian har været glad for jobbet som organist i Storring-Stjær sogn, hvilket han hurtigt bekræfter.

- Jeg siger farvel til en god arbejdsplads med et meget behageligt og afslappet arbejdsklima, så det er også med et vist vemod. Og det er jo altid et sats, når man skifter stilling. Man ved hvad man har, men ikke hvad man får, men jeg tænkte, at nu vil jeg prøve det, begrunder han.

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 3. januar 2012