Nyd sol og sommer med kroket på Klank

Image
Nyd sol og sommer med kroket på Klank
Hver onsdag kl. 13.30-15.30 mødes kroketspillere på banerne ved Klank-hallen og nyder spillet og det sociale fællesskab. Ældresagen er arrangører, men nye spillere er velkomne uanset alder.
Ældresagen i Galten slår et slag for at få flere til at mødes omkring et spil kroket.
Ved Klank-hallen spilles der kroket hver onsdag fra kl. 13.30 til 15.30 afbrudt af en pause hvor der nydes lidt godt til en kop vand eller øl. 
»Vi er en flok der spiller og vil gerne, at spillet bliver mere udbredt her i Galten og Skovby. Vi kan tilbyde jer at spille hele året her uden det koster jer en øre,« siger en af de glade kroketspillere Orla Andersen og tilføjer, at man har kugler og køller til udlån.
»Vi forstår ikke, at der ikke er flere her i Galten-Skovby der spiller kroket. I Vestjylland er det ikke ualmindeligt med 20, 30 eller flere der spiller op til flere gange om ugen. Vi har som sagt udstyret, så kom og vær med. Alle kan deltage og der kræves ikke særlig påklædning. Kom som du er,« opfordrer Orla Andersen.
På landsplan spiller 5000-10.000 mennesker kroket, og det tal vil man gerne medvirke til at hæve med yderligere spillere i Galten-Skovby.
Åbent hus 18. april
»Vi holder åbent hus, hvor i er velkommen til at se og prøve om det er noget for jer. Vi spiller i Ældresagens regi, men alle aldre kan deltage. Der kræves ikke særlig kondi, blot du har lyst til at få dig rørt et par timer en gang om ugen,« siger Ole Andersen.
Åbent hus-arrangementet finder sted ved Klankhallen d. 18. april fra kl. 13.30. Her vil de allerede aktive spillere vise kroketspillets finesser og de fremmødte kan selv kan lov til at svinge køllen. Ældresagen er vært med en kop kaffe.
»Vi spiller cirka en time og holder så en pause, hvor vi hygger os med kaffe og lignende. Derefter spiller vi igen i cirka en time. Alle kan deltage og vi har udstyr og folk klar til at instruere, så I ikke står på bar bund,« siger Orla Andersen.
Læs Galten Folkeblad 10. april 2018
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block