Mangeårigt sammenhold omkring madklub i Harlev

Image
Mangeårigt sammenhold omkring madklub i Harlev
86-årige Poul Erik Jensen i gang ved køkkenvasken. Efter at have været med i madklubben siden 1996 valgte han - med alderens ret - at stoppe i 'Madklub 04' i forbindelse med seneste møde i klubben. Heldigvis har andre interesse at blive medlem så nu er klubben atter fuldtallig med otte medlemmer.
I 'Madklub 04' på Lokalcenter Næshøj står herrerne for madlavningen. Fruerne møder op til spisetid.
Hver tredje torsdag i hovedparten af året mødes en gruppe på otte herrer fra Harlev på Lokalcenter Næshøj for fælles hygge og samvær omkring et godt måltid som de selv står for.
Skiftevis går fire af herrerne i køkkenet ved 15-tiden og tilbereder en menu bestående af en hovedret suppleret med en forret eller en dessert mens de andre fire står for borddækning og andet.
»Klokken 18 kommer vore hustruer og er med til at spise vor "kreation",« fortæller en af de madglade pensionister Bent Albertsen.
Seneste møde i madklubben var den 24. maj, hvor man samtidig sagde farvel til en ældre madentusiast, Poul Erik Jensen, som har været med siden 1996. Først i 'Madklub 96', under den navnkundige tidligere kromand i Nørre Vissing Hugo Kalmeyer, og nu i 'Madklub 04', som blev startet år 2004 med Ingemann Kjær Rasmussen som primus motor.
»En stor tak til Ingemann. Han valgte at stoppe i januar. Et andet medlem af madklubben er stoppet af helbredsmæssige årsager, men vi har heldigvis fundet tre nye, så vi igen er otte personer med interesse for hyggen og samværet i vores lille klub,« siger Bent Albertsen.
Alle otte herrer er pensionister, den yngste er 69 år. Ellers er hovedparten i 70'erne.
Læs Galten Folkeblad 12. juni 2018
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block