Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Landbetjent Orla Aagaard forsøgte at fortælle, hvor vigtig en refleksvest er i mørket, men børnene var mere interesserede i at høre om hans bevæbning og de anholdelser han har foretaget.

Lokale skolebørn er blevet synlige i trafikken

Jutlander Bank og sparekassefond uddeler reflekspakker til 800 skolebørn i Galten og omegn.

På en mørk og stormfuld morgen i sidste uge var de næsten 200 børn i 0. til 3. klasse på Gyvelhøjskolen i Galten forleden forsamlet på skolen for at modtage en gave til hver elev.

Alle modtog en pakke bestående af en refleksvest og en tennisboldstor reflekterende kugle, indeholdende et refleks-overtræk til skoletasken.

Den glade giver – repræsenteret ved afdelingsdirektør Morten Greve fra Jutlander Bank i Galten – var Galten Sparekasses Fond og Jutlander Bank i fællesskab.

Ideen til donationen havde Morten Greve fået. Og det er ikke blot Gyvelhøjskolen, men hele fem skoler i Galten og omegn, der i december får besøg af Morten, medbringende en reflekspakke til hver elev i 0. til 3. klasse. Eller tæt på 800 pakker i alt. 

Hvis bare én bliver set

»Hvis vi med disse pakker opnår, at bare ét barn, som ellers ville være blevet overset i trafikken, i stedet bliver set, så har det været alle pengene værd,« siger Morten Greve, som holdt en lille tale for børnene inden overrækkelsen.

Med – i fuld uniform – på Gyvelhøjskolen var også Galtens landbetjent Orla Aagaard, som startede med at fortælle børnene, at han i sin udrustning også har en refleksvest, som han altid tager på, når han er på arbejde i mørke og til fods ude  i  trafikken.

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 12. december 2017