Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Et af Mette Mailund Strongs seneste værker »Landskab«.

Lokal kunstner viser nye værker i nyt værksted

Kunst, kunstprojekter og kreative opgaver er i centrum, når billedkunstner Mette Mailund Strong på fredag åbner dørene til sit nye atelier i Skjørring.

Grafiker og billedkunstner Mette Mailund Strong er flyttet i nye rammer og vil i den forbindelse vise sit nye værksted frem samt præsentere aktuelle projekter.

Seneste nyt på gallerivæggen hos Mette er en række litografier.

- Litografier er lidt af en videnskab for sig. Det er en rigtig spændende og anderledes måde at arbejde på, og man er afhængig af, at der er en trykker, der kan overføre det, man laver, til papir, forklarer Mette Mailund Strong.

I forbindelse med åbent hus-dagen vil Mette præsentere et nyt koncept, hun kalder »Kunst i liv«.

- Det er en leg med ord, der let kommer til at lyde som "kunstigt liv", og hvis der er kunstigt liv, hvad indeholder så et ægte liv, spørger Skjørring-kunstneren.

Flere gange elleve på fredag

Ligeledes tilbyder Mette et nyt workshop-koncept til virksomheder, der omhandler medarbejdernes motivation, engagement, ejerskabsfølelse og holdfølelse. Det indebærer en proces, hvor medarbejderne udfordres til f.eks. at lade virksomhedens egne produkter indgå i udsmykningen.

- Kunsten skal ud hvor mennesker er, og vi tilbringer mange timer på vores arbejde, begrunder Mette Mailund Strong.

Venner, kolleger, kunder og andre interesserede inviteres til åbent hus den 11/11 fra kl. 11 på Skjoldsbjergvej 2a i Skjørring, hvor Mettes seneste litografier, oliemalerier, gouache, oliekridt og andre værker kan ses.

jlc