Lions afholder stort forårsbanko

Image
Lions afholder stort forårsbanko
Søndag den 25. marts kl. 14.00 afholder Lions Club Galten-Skovby det årlige forårsbankospil på Restaurant Gl. Høver.
Bankospillet henvender sig til alle aldersgrupper, erfarne såvel som uerfarne ud i bankospil, der har lyst til spænding og socialt samvær en søndag eftermiddag.
Igen i år har Lions' trofaste sponsorer blandt byens handlende og virksomheder leveret de mange flotte gevinster at spilles om. Der plejer at være præmier for cirka 20.000 at spille om.
Sidegevinster til både højre og venstre
I selve bankospillet, hvor der i hvert spil spilles om gevinster på en række og pladen fuld, er der også flotte sidegevinster til både højre og venstre sidemand. Ud over det traditionelle bankospil, er der også mulighed for at deltage i forskellige lotterier undervejs. 
Støtte til gode formål
Skulle det ske, at man går hjem uden et gavekort til en af byens butikker, en flæskesteg, en lakseside, en flaske rødvin eller andre flotte gevinster, så kan man trøste sig med, at betalingen for at deltage i Lions Clubs banko-arrangement går til at støtte gode formål.
Overskuddet går ubeskåret til velgørende formål, såvel sociale, humanitære og kulturelle formål lokalt, både nationalt og internationalt.
Det store forårsbanko er efterhånden blevet en tilbagevendende forårstradition i Galten.
»I Lions Galten/Skovby er vi taknemmelige for den store opbakning fra de mange, der hvert år møder op til bankospillet samt de mange trofaste lokale sponsorer, forretninger og virksomheder, der gør det muligt at afholde bankospillet,« siger formanden for bankoudvalget Claus Christensen
Dørene åbnes allerede kl. 12.00, så der skulle være god tid til at vælge de rigtige favorit-spilleplader.
Der kan desuden købes kaffe, øl, vand og kage.
Læs Galten Folkeblad 20. marts 2018
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block