Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
To piger fra 2. klasse, Pernille og Signe i gang med at lave lektier. I midten ses lektiehjælper Jack Haslam.

Lektiecafé ved Gyvelhøjskolen er en succes

I efteråret 2010 efterlyste Gyvelhøjskolens SFO frivillige til en lektiecafe. Der meldte sig 8 frivillige og derfor blev lektiecafeen startet som planlagt den 1. februar 2011. 

- Vi gjorde os mange overvejelser om indholdet i lektiecafeen inden starten. F.eks. om hvordan vi skulle motivere børnene til midt i deres leg og fritid i SFO at gå ind i en lektiecafe, fortæller SFO-leder Ole Drøgemüller. 

- Denne bekymring er dog blevet gjort til skamme i dag, fordi tilstrømningen til lektiecafeen har været meget stor. Faktisk har vi lige måttet regulere lidt på søgningen så ikke alle børn kan komme lige når vi åbner. 

Unik mulighed for hjælp

Søgningen var så stor, at børnene simpelthen ikke kunne være der og de frivillige hjælpere ikke kunne inå rundt og hjælpe til.

- Vi mener, at der er tre gode grunde til den store søgning. Den første er, at vi har lagt åbningstiden fra kl. 14.30 til 16.00, således at børnene har god mulighed for at nå at lege inden de skal derind. Den anden er, at der har der været en meget positiv opbakning fra forældrene til initiativet, hvilket naturligvis spiller ind på børnenes adfærd, siger Ole Drøgemüller.

Læs hele artiklen i ugens udgave af Galten Folkeblad