Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
"Sølverbruden" Laila Støve i æresporten omgivet af sine medarbejdere. Jane, Sanne og Jette som har arbejdet i salonen i henholdsvis 15, 17 og 18 år, samt eleven Line. Medarbejderne havde sørget for æresporten, der var sat op tirsdag morgen til åbningstid. Selv bidrog Laila med den røde løber til ære for de kunder som i løbet af jubilæumsugen kiggede forbi.

Laila fejrede sølvbryllup med salonen

Gennem 25 år har Salon Laila været en del af Galtens bybillede. Det markerede Laila Støve med en »sølvbryllupsfest«

Meget kan man beskylde Galten-frisøren Laila Støve for, men kedelig har hun aldrig været. 

Det har kunder såvel som mangeårige medarbejdere sandet gennem nu 25 år. Derfor kommer det nok heller ikke rigtigt bag på nogen, at jubilæet skulle markeres på utraditionel vis, når nu det skulle være.

Og det blev det. I søndags havde Laila inviteret alle nuværende og tidligere medarbejdere til "sølvbryllupsfest" i privaten med en traditionel "festmenu" bestående af tarteletter, oksesteg og citronfromage.

- Vi var 13 og en nisse til bords, for vi skulle i hvert fald ikke være 13 til bords. Det var bare så hyggeligt, og der blev snakket, fortæller Laila Støve.

Medarbejderne bidrog til festlighederne med en lejlighedssang på melodien: »Jeg er havren«.

- Som det hører sig til med den slags, så lod den sig overhovedet ikke synge, konstaterer Laila Støve.

Da salonen åbnede tirsdag havde medarbejderne desuden sørget for en æresport, som - med Lailas ord - er: »Den flotteste jeg nogensinde har set«.