Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Der er stor forventningsglæde hos Alex Sørensen og resten af Låsby Hallens bestyrelse. Med udsigten til fire mio kroner fra det kommunale budget over de næste to år barsler bestyrelsen med en ca. 400 kvm tilbygning til hallen med nyt vestvendt indgangsparti, nyt og venligt cafemiljø i stueplan og ny multisal.

Låsby Hallen får multisal og cafemiljø

Udvidelser på 400 m2 med ny multisal, ny indgang og nyt cafe-område er på vej til Låsby Hallen. Byggeriet indledes i efteråret.

En udvidelse af Låsby Hallen har længe stået højt på ønskelisten hos Låsby Hallens bestyrelse. Nu ser der ud til at komme skred i planerne, efter at Skanderborg Kommune har afsat midler til projektet over de næste to år. 

Derfor er bestyrelsen nu i fuld sving med at realisere planerne, der omfatter en 400 m2 stor tilbygning med en multihal på 200 m2, en springgrav og et nyt stort cafe- og kulturområde i forbindelse med en ny indgang.

- Idrætslivet ændrer sig. Tidligere var det mest holdsport, hvor man fylder en stor sportsbane. Nu er det gået mere over til individuelle ting med mindre hold ved f.eks. gymnastik- og dans, og her er brug for mindre og mere fleksible lokaler,  siger medlem af Låsby Hallens bestyrelse, Alex Sørensen. 

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 12. februar 2013 (via e-paper i venstre side)