Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Kristian Lilholt, Ida Friis Virenfeldt og Lasse Jørgensen med den færdige, endnu uudgivne LAND-boks, der er frugten af et tværkunstnerisk samarbejde. Trioen præsenterer smagsprøver ved en koncert i Bio Huset onsdag d. 22. februar. Billetsalget er åbnet.

Kristian Lilholt giver smags-prøver på »LAND«

Ved en koncert i Bio Huset præsenterer Kristian Lilholt en flig af sit nye projekt, »LAND«, som er et tværkunstnerisk danmarksbillede fremført i musik, sang, malerier og film.

Multimusikeren Kristian Lilholt må karakteriseres som en gammel kending i Bio Huset. Det bliver fjerde gang han lægger vejen forbi, når publikum onsdag den 22. februar inviteres med ind i Lilholts smukke og afdæmpede musikunivers, der genremæssigt nærmest er uden sidestykke på den danske musikscene.

Tidligere gjaldt det stort set udelukkende instrumentalmusik, siden er smukt syngende Ida Friis Virenfeldt blevet en fast bestanddel. Og efter flere års arbejde barsler Lilholt nu med sit seneste projekt,  kunstboksen LAND, som der gives nogle smagsprøver fra ved koncerten i Bio Huset.

»Land« indeholder en CD, DVD og bog, og er en rejse gennem årstidernes danske landskab. Selvom boksen endnu ikke er offentligt og officielt til salg, er den allerede solgt i 20.000 eksemplarer.

Med udgangspunkt i otte store landskabsmalerier af billedkunstner Carsten Frank, har Kristian Lilholt skabt otte iørefaldende og stemningsfulde musikalske forløb, og filmproducer Kim Søgaard har skabt otte film omkring sangene.

Smagsprøver på kommende stort set up

I et kommende »LAND live«-set up i store koncertsale vil LAND-musikken blive fremført med solister som: Ida Friis Virenfeldt, Nanna Lüders, Kajsa Vala, Lise Dandanell, Michala Petri, Benjamin Koppel, Kristian Lilholt m.fl. og Kim Søgaards 8 stemningsfilm over LAND-sangene vil blive integreret i showet.

Ovenstående set up er selvsagt for stort til Bio Huset, men lokalt er man stolte over, at Kristian Lilholt har indvilliget i at give det lokale publikum nogle smagsprøver på  den nye tværkunstneriske koncertoplevelse i Bio Huset.

I dagens anledning vil biograflærredet således blive taget i brug undervejs i koncerten med Kristian Lilholt, sangerinden Ida Friis Virenfeldt og bassisten og percussionisten Lasse Jørgensen.

Kommentar

"land " er formem kunst som

"land " er formem kunst som man kan fordybe sig igen- igen...