Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis

Klank Efterskole i "Drømmeland"

I disse dage drømmer eleverne på Klank Efterskole døgnet rundt.

Når mørket har ramt os fredag d. 12/11 klokken 19.00, bliver publikum sendt rundt i adskillige chokerende, underlige, surrealistiske og sågar poetiske drømme.

Eleverne har i selvvalgte grupper fået frihed til at lade drømmene blive levende og så bliver alt muligt.

Forældre og pårørende vil blive mødt med bål på parkeringspladsen, hvorefter tavse ledsagere vil føre dem rundt på en sanselig rejse. I løbet af en lille times tid vil de møde samtlige elever spredt på hele skolens område. 

Drømmene spænder vidt, men i projektets spæde opstart indgår allerede så forskellige elementer som dans, lys, musik, kunst, installationer, heste, superhelte og meget andet. Processen er startet, eleverne fabulerer og drømmer på livet løs – resultatet kender ingen før mørket har sænket sig fredag.

Træd varsomt

Klank Efterskole er en almen efterskole med 115 elever fordelt på 9. og 10.klasse, der alle har valgt et af følgende linjefag: dans, håndbold, fodbold, tekstil og design, ridning, teater, musik eller adventure. 

Denne meget alsidige fordeling af interesser, er med til at gøre skolen til et særligt rum, hvor unge mennesker mødes og knytter livslange venskaber i et særligt fællesskab.

Klank Efterskoles motto er: ”Træd varsomt – her skabes mennesker!”