Herskinds vuggestuetilbud er åbnet

Image
Herskinds vuggestuetilbud er åbnet
Den 1. februar startede vuggestuen i Herskind med de to første børn som her er på besøg med deres forældre. I forgrunden med ryggen til ses de to nyansatte vuggestuepædagoger.
1. februar åbnede en vuggestuegruppe som en del af Herskind Skole & Børnehus. 
Vuggestuen er åbnet i midlertidige lokaler på skolen mens lokalerne i børnehaven Nordlyset ombygges så vuggestuegruppen kan placeres der. 
»Vi kniber os selv lidt i armen over at vi nu står med en vuggestuegruppe,« fortæller institutionsleder Ole Drøgemüller. 
En gruppe forældre kom med et ønske om, at der blev etableret en vuggestue i Herskind. 
På baggrund af dette sendte Fællesbestyrelsen for Herskind Skole & Børnehus en ansøgning til Skanderborg Kommune om at der blev etableret en vuggestueafdeling i Herskind, således at forældrene ville få mulighed for at vælge mellem dagpleje eller vuggestue.
»Her godt et par år efter står vi nu og kan åbne vuggestuegruppen. Det er en række børnefamilier i lokalområdet superglade for,« konstaterer Ole Drøgemüller.
Fem børn starter i februar
I løbet af februar starter fem børn i vuggestuegruppen og herefter stiger tallet lige så stille. 
»Det er planen at de midlertidige lokaler på skolen skal bruges de første 3 måneder og at vi omkring 1. maj kan flytte over de ombyggende lokaler i børnehaven, således den fremover bliver en integreret institution,« forklarer Ole Drøgemüller.
Senere på året forventes arbejdet med at bygge ny indgang og krybberum at blive sat i gang.
Læs Galten Folkeblad 13. februar 2018
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block