Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Herthas høstmarked er år efter år et kæmpe tilløbsstykke. Der forventes således omkring 1000 besøgende når der lørdag bydes indenfor til et væld af aktiviteter.

Høstmarked med "Jeppe på bjerget"

Lørdag d. 1. september afholder Hertha Levefællesskab i Herskind sit traditionsrige høstmarked.

Det er en dag, hvor familier og børn fra nær og fjern strømmer til biodynamiske og økologisk jordbrug, som denne dag slår deres døre op for besøg.

Men i Hertha er der meget mere end høstmarked. I år spiller Hertha Bofællesskabers teatergruppe "Jeppe på Bjerget". Hertha er blevet kendt for de mange skuespil, de har optrådt med gennem de sidste 20 år.

Høst med selvbinder

Familien er i centrum med mange boder og aktiviteter for børn.

»Også i år har Ole Kallehauge sørget for, at klubben af Danske Schleswigerheste kommer med 6-7 spand, der med vogne kører små og store ture i området, og der bliver pløjet og høstet med selvbinder, som i gamle dage, hvor negene vil stå flotte tilbage på marken,« fortæller Allan Elm, koordinator for Hertha Bofællesskaber og Værksteder.

I Hertha har omkring 100 mennesker forberedt den store dag, så de omkring 1000 gæster, der forventes at besøge stedet, kan blive beværtet på bedste vis. 

Man vil tage hjem, godt bespist, med oplevelser fra dukketeater, bueskydning, musik, kor - og ikke at forglemme - en af Danmarks mindste malkeko-besætninger med eget mejeri.

Læs Galten Folkeblad 28. august 2018