Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Grethe Sekkelund (t.h.) fik forleden overrakt Dronningens Fortjenstmedalje i sølv for 40 års ansættelse ved Lokalcenter Tjørnehaven. Til venstre teamleder Gertrud Rostgaard.

Hædret for 40 års ansættelse ved Tjørnehaven

Grethe Sekkelund, Galten modtog forleden Dronningens Fortjenstmedalje i sølv for 40 års ansættelse ved Lokalcenter Tjørnehaven.

Formelt var jubilæumsdagen 1. marts 2018, men medaljen blev overrakt ved en sammenkomst med kollegerne i onsdags i Tjørnehavens café.

»Det er skønt med de, der bare véd hvor alting er, og hvordan vi gør i enhver situation,« bemærkede teamleder Gertrud Rostgaard i sin tale til jubilaren idet hun tilføjede:

»Nu skal det ikke forståes, som at du bliver hængende i gamle rutiner – nej, det er slet ikke tilfældet. Selv om du nogle gange synes, at noget af det nye er noget pjat og at det var bedre i gamle dage - og indimellem kunne det muligvis være en lille smule rigtigt.«

Nærvær og overblik

Grethe Sekkelunds blev fremhævet for sin evne til tage JA-hatten på, have orden i tingene, og for i enhver situation at gøre sit bedste og vise ansvarlighed for såvel detaljen som helheden.

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 29. maj 2018