Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
LykkeLiga er en hånddboldliga for udviklingshæmmede børn i alderen 5-16 år, hvor det sociale aspekt, sammenhold og fællesskab har særligt fokus - det handler om holdånd og highfives, og ikke om handicaps.

Håndbold-tilbud målrettet udviklingshæmmede børn efterlyser flere spillere

Stjær Boldklub har i øjeblikket tre spillere på deres LykkeLiga-håndboldhold. Uden flere spillere lukker det nye tilbud for udviklingshæmmede børn i alderen 5-16 år.

Stjær Boldklub har etablereret et såkaldt LykkeLiga-hold. LykkeLiga er en håndboldliga for udviklingshæmmede børn i alderen 5-16 år, hvor det sociale aspekt har særligt fokus. Det handler om holdånd og high-fives, og ikke om handicaps. 

»I Stjær Boldklub vil vi  skabe plads til alle, som gerne vil dyrke idræt i vores forening. Derfor vil vi meget gerne støtte op om det initiativ, som den tidligere landsholdsspiller Rikke Nielsen har taget - nemlig at etablere en LykkeLiga for børn med et handicap, eller som ikke passer ind på et af de etablerede håndboldhold,« siger John Haarup Laursen, formand for Stjær Boldklubs håndboldafdeling.

Det nye initiativ i Stjær Boldklub løbes i gang i samarbejde med fem pædagogstuderende fra VIA i Aarhus.

»At være en del af et socialt fællesskab, lige meget hvilket, er en vigtig oplevelse for et barn. Det at møde børn med fælles interesser i et andet regi end skolen, kan give vigtige venskaber, og sociale oplevelser,« konstaterer Cecilie Helena Neidhardt, pædagogstuderende, VIA Aarhus.

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 30. januar 2018