Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Gyvelhøjskolen kæmpede forgæves mod de meget offensivt spillende sortklædte spillere fra Vitaskolen i Esbjerg. Foto: Ida Hygum

Gyvelhøjskolen tabte semifinale stort

Gyvelhøjskolen blev på det nærmeste kørt over af et sprudlende hold fra Esbjerg, der vandt 6-0.

Gyvelhøjskolens sejrsrække i Ekstra Bladets Skolefodbold-turnering sluttede i semifinalen.

Mandagens dyst mod Vitaskolen på udebane i Esbjerg om en plads i den store finale blev ingen succes for Galten-drengene.

Efter 23 minutter scorede hjemmeholdet til 1-0 og siden gik det for alvor den gale vej. Kampen sluttede 6-0 til Vitaskolen.

»Vi blev overmatchet i alle spillets facetter. Spillerne var lidt mere klar end til seneste kamp, hvor vi slet ikke mentalt var klar til kampen, men denne gang blev vi simpelthen bare kørt i bund af et rigtig godt hold,« siger drengenes træner og lærer på Gyvelhøjskolen, Henrik Hansen.

»Vitaskolen var rigtigt skarpe og havde en stærk offensiv, så vores forsvar var generelt på overarbejde. Derfor var det meget begrænset hvad vi fik plads til at skabe af fremadrettet spil.«

Sprudlende modstandere

Gyvelhøjskolens drenge havde et par chancer som de skulle have scoret på, men ellers blev pynten generelt pillet af de lokale helte af et sprudlende hjemmebanehold. Med til historien hører dog også, at dette var Gyvelhøjskolens tredje modstander i turneringen fra en skole med en decideret fodboldlinie. Således var Gyvelhøjskolen det sidste hold i turneringen med rod på en almindelig folkeskole.

Læs hele artiklen og se flere billeder i Galten Folkeblad 16. april 2018