Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis

GJUK og Gyvelhøjskolen præsenterer musikteater

Galten Junior og Ungdomsklub, GJUK og Gyvelhøjskolen står igen i år sammen om, at skolens udskolingselever prøver kræfter med skuespillets kunst. 

Hver onsdag aften siden januar, har valgfagsholdet arbejdet sig frem til årets forestilling, som er blevet til på baggrund af deltagernes egne input og beskrivelser.

I alt 25 friske unge mennesker er med på holdet og de fleste er elever på Gyvelhøjskolen i 7.-9. klasse.

Instruktør Dann Phaff har skrevet stykket, men de unge har selv bestemt stykkets tema, indhold og de forskellige scener i forestillingen 'Psykiatrisk Afd. B47'.

Teaterforestillingen viser hvordan mennesker bor og arbejder på den lukkede afdeling B47. Afdelingen er fyldt med mange sære mennesker. Både ansatte og indlagte. 

Der er kamp om hvem der skal være leder på stedet. Der er jalousi mellem ansatte og indlagte. De kæmper alle for at netop de får et godt liv og finder lykken og ud af hvem de selv er.

Vil det lykkes? Kom og se forestillingen torsdag d. 12 april kl. 19.00.

Publikum møder den gravide leder, psykologerne og den hårdtarbejdende ansatte, der vil prøve at skære igennem overfor Frank Ocean, rumæneren og Hans fra Gellerup. 

De to svenske betjente og praktikanten får sit at se til. På afdelingen arbejder også rengøringskonen med kleptoman-tendenser og det er ikke alle lige begejstrede for. En hører stemmer og tre vil være den smukkeste og alle har de fobier og angst for et eller andet. 

Forestillingen bliver krydret med "noir" da detektiven dukker op og kommenterer det hele. Og hvad er et stykke uden en lampe? Ja det spørgsmål får du besvaret når du ser forestillingen.

23 elever medvirker

Teaterholdet er på 23 elever og alle har selv været med til at skabe deres karakter og påvirke historien. 

Forestillingen bliver krydret med musik under ledelse af klubmedarbejder GJUK Janus Jensen. 

Der er fri entre til den offentlig forestilling den 12. april kl. 19.00 i gymnastiksalen på Gyvelhøjskolen. Tag naboen med. 

Der er forestillinger for skolens elever onsdag den 11. april om formiddagen.

Læs Galten Folkeblad 3. april 2018