Et efterår i musikkens tegn

Image
Et efterår i musikkens tegn
Galten Bibliotek slår dørene op til et efterår med masser af arrangementer, herunder en hel del musikalske. 
Fra september til december kan du bl.a. gå til flere hyggelige lørdagsmatinéer, Kulturaftenskoncert, fællessang fra Højskolesangbogen og en lytteklub med The Beatles som tema.
»Cd’erne er jo næsten forsvundet fra vores hverdag, men vi hører mindst lige så meget musik som før,« forklarer bibliotekar Thomas Damm. 
»Så biblioteket må formidle musikken på andre måder. Levende musik i biblioteksrummet er én måde at gøre det på, lytteklubben er en anden.«
Nyt initiativ: Lytteklub
Ideen med lytteklubben er at man mødes og sammen lytter til og snakker om en bestemt kunstner eller gruppe. Lytteklubben får premiere 23. oktober.
»Vi starter med The Beatles, historiens største popgruppe. Jeg tager alle deres sange med og introducerer til deres historie og betydning. Herefter kan man frit ønske de numre man gerne vil høre. Aftenen er åben for alle. Man skal ikke være Beatles-ekspert for at være med – musikglæde er det eneste der behøves,« betoner Thomas Damm.
Gadeteater og familieyoga
Ud over de mange musikalske arrangementer byder biblioteket også på flere foredrag og en bogcafé (d. 27/11), hvor personalet præsenterer årets bedste nye bøger. 
Også børnefamilierne er der tænkt på med bl.a. gratis gadeteater (15/9), legeværksted (21/9) og familieyoga (22/9). Detaljer om alle arrangementerne kan findes på bibliotekets hjemmeside.
Læs Galten Folkeblad 14. august 2018
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block