En god idé fylder fem år

Image
En god idé fylder fem år
De foregående fire år har kendte musikalske navne optrådt til Vild Med Galten-Skovby – her Jimilian i fjor. I år fokuseres der på de yngste med et Gurli Gris-show.
Fredag d. 31. august afvikles for femte gang Vild med Galten-Skovby.
Det er efterhånden blevet en god tradition, at børn, unge og forældre fra Skovbyskolen og Gyvelhøjskolen i sensommeren mødes til en skøn eftermiddag på Klank Idrætsanlæg og senere på Torvet, til arrangementet 'Vild med Galten-Skovby'. 
På Klank Idrætsanlæg mødes børnene i eftermiddagstimerne på tværs af de to skoler og har mulighed for at afprøve forskellige sportsgrene, foruden at de kan sammen med deres forældre have boder, hvor de kan sælge mad, ting og sager eller lave en sjov aktivitet.
Dagen byder også på forskellige aktiviteter som det fremgår af programmet på side 5. 
»Det er et stort ønske, at forældrene kommer og deltager i dagen og tager børnene med på Galten Torv efterfølgende,« siger Helen Kristiansen, viceskoleleder på Gyvelhøjskolen og blandt medlemmerne af styregruppen bag Vild Med Galten-Skovby.
»Vi har været så heldige at få Line Falch fra Danseskolen i Skovby og Galten til at danse med børn, unge og voksne i hallen på Klank fra klokken 15. «
Dansetrin fra Fortnite
»Uanset om man har danset før eller ej, så er man mere end velkommen til at slå et smut forbi hallen – alle kan være med,« betoner Helen og opfordrer til at tage en ven, veninde, søster eller bror med og give den gas. I år skal der prøves kræfter med dansetrinnene fra spillet Fortnite, ligesom Line garanterer smil og sved på panden når alle danseglade børn og voksne bydes op til Zumba.
Prop-krig og brandbil
Ligeledes laver Galten Stjær basketballklub aktiviteter som går ud på at have det sjovt med basketball, og klubben på Skovby Mosegård står for et udeværksted med bål og andre aktiviteter. 
Galten Junior og Ungdomsklub vil lave en lille turnering i noget de kalder for ”propkrig”, og Falck i Galten kommer med en brandbil man kan udforske.
Endelig afvikles den årlige dyst i skolefodbold mellem Gyvelhøjskolen og Skovbyskolen, hvor pigerne spiller første halvleg og drengene anden halvleg. Det plejer at være meget spændende og tætte kampe.
»Ved 17.30-tiden flyttes arrangementet til Galten Torv. Her vil DJ T-Mouse skabe hyggelig stemning, og man vil finde en række boder som forældrerødderne står for, bl.a. hoppeborg, fiskedam, dåsekast og madboder. Det store trækplaster forventer vi bliver når Gurli Gris optræder,« fortæller Helen Kristiansen.
Youngbrass på Søndergade
Det nye kampsportscenter i en del af de tidligere Kiwi-lokaler holder åbent hus og instruktørerne i judo, karate og taekwondo giver i introduktion til sportsgrenene.
Ligeledes vil den nystiftede GaltenSkovby eSportsklub i Q-Centret have åbne døre til lokalerne i Q centret.
Kulturskolen repræsenteres ved arrangementet med bandet YoungBrass, som spiller på Søndergade, og der bliver også musik og aktiviteter ved Galten Skatepark samt en koncert på Torvet.
»Vi tør godt love en rigtig god dag og håber meget på, at borgere i alle aldre vil komme og kigge, deltage og hygge sig i Skovby og Galten. Butikkerne holder åbent til kl. 21, så der vil være noget for enhver,« siger Helen Kristiansen fra styregruppen.
Læs Galten Folkeblad 28. august 2018
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block