Design-julemarked i Hårby

Image
Design-julemarked i Hårby
Lokale ildsjæle skaber liv og hygge med julemarked for 3. år i træk.
Igen i år har beboerne i Hårby skabt et hyggeligt julemarked i byens gamle mejeri. 
Omkring 30 boder med design, kunsthåndværk og folks fine hjemmesyslerier giver god mulighed for at finde personlige julegaver ved markedet søndag d. 2. dec. kl. 10-17 på Hårby Bygade 44. 
Her findes bl.a. keramik, design-julepynt, smukke puder i second hand stof. Fairwool-strik til de mindste plakater og artprints. 
Udenfor er der madboder i de tipi-telte med alt fra hjemmesylterier, honning, karameller og brændte mandler til julesul fra Hårby Slagtehus og  øl fra Skanderborg Bryghus.
Der er bålhygge og god kaffe samt salg af æbleskiver og gløgg, mens man kan høre Veng Skole og Børnehus’ Julekor. 
Børnene kan desuden prøve Mooncar-bane, ansigtmaling og en tur på islandske heste.
»Man taler så meget om manglende liv i landsbyerne, men her mangler ikke liv. Med dette tiltag oplever vi stor lokal opbakning. Alle går sammen om projektet og kommer og hygger på dagen,« lyder det fra initiativtagerne. Det er tredje gang julemarkedet afholdes.
»Vi har de forrige år haft et stort besøgstal og var helt overvældede. Vi ønsker at holde formen om det lille hyggelige marked. Og med Det gamle Mejeri som ramme, får du noget helt unikt. Her kan du virkelig komme i julestemning – på den gode måde,« lover arrangørerne.
Der er gratis entré til julemarkedet.
Læs Galten Folkeblad 27. november 2018
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block