Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Lidt over 500 cyklister - fra børnefamilier til hardcore motionister - kørte med i Det Østjyske Bakkeløb forleden.

Deltagerrekord ved det tiende bakkeløb

På en dejlig sensommeraften stillede 509 cykelryttere i onsdags op til den 10. udgave af Det Østjyske Bakkeløb i Harlev, hvilket er ny rekord. 

Løbet blev fviklet uden uheld af nogen art, hvilket naturligvis var med til at højne stemningen i målområdet efter løbet. 

I dagene op til løbet fik arrangørerne ellers en ubehagelig overraskelse ved meddelelsen om, at der på to af ruterne var der planlagt en ændret vejbelægning til ”sten-overflade” på nogle strækninger. 

»En sådan overflade er ganske umulig at cykle på, og vi måtte derfor ændre disse ruter, for at undgå de ramte strækninger. Det er ganske ubehageligt som arrangør at få en sådan melding så kort tid før selve dagen, og det betyder naturligvis ekstra arbejde omkring løbets afvikling,« fortæller Kaj Sommer fra arrangørgruppen.

»Men lad os glæde os over det fine vejr under løbet og over den ros, vi som arrangører fik efter løbet.«

I målområdet fik rytterne serveret en grillstegt pølse, sponsoreret af Harlev-Framlev Grundejerforening.

»Omkring afviklingen af løbet er der naturligvis en masse hjælpere på forskellige fronter. Deres medvirken er vi er meget taknemmelige for. Det er helt umuligt at gennemføre et sådant arrangement uden deres indsats,« betoner Kaj Sommer.

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 21. august 2018